Det satans tæppe ?

Efter jeg er begyndt at arbejde igen 🙂 efterlades der ikke meget tid til mine ufo’er.

Det satans tæppe

Er dog gået i krig igen med det “mørke” tæppe oss’ kaldet “det satans tæppe” ;-)……. navnet er fordi det er så tungt og fordi det er en nål 6. Hvilket er lige en størrelse for makaber til mine hænder. Men nu er jeg gået i gang og har viiiiiildt mange nøgler af de tre farver liggende. Og bruges det skal det.

Tæppet er forøvrigt til min ældste datter – deraf også farvevalget (og overskriften) ………. hendes ynglingsfarve er sort og andre sorte nuancer.

HA HA HA HA HA ….. mørkets fyrstinde, til trods for at hun er så perlende hvid i både hud og hårfarve.

Info til nørdinden


Det er hæklet i akrylgarn og mønsteret hedder “shell-stitch”. Finder ofte hæklevideoer på youtube da jeg aldrig har lært at hækle. BellaCoco er min favorit da hun er meget omstændig.


 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar