Om nillesmil.dk

Nille på cafeHallååå…. Velkommen til nillesmil.dk – stedet hvor tiden står stille i en fandens fart!

Velkommen til min finurlige verden på godt og ondt.

Tænker måske du vil vide lidt mere om hvem og hvad jeg er……so here it goes.

Mit oprindelige navn er Pernille, i daglig tale Nille og på alle medier Nille-smil 🙂

Jeg er i skrivende stund 45 år gammel og lever sammen med Per. Jeg er en sucker for mange ting 😉 og det afspejler sig i både mit private og professionelle liv.

Jeg er i tidernes morgen udlært slagter, har arbejdet både som kok, tjener,konditor, selvstændig og som daglig leder.

Jeg skal sgu da være pædagog!

Blev som 30 årig syg og fik tildelt muligheden for at genuddanne mig. Et tilbud som blev taget imod med kyshånd. Jeg blev i 2007 færdig som pædagog………. men var stadig ikke rask.
Havde herefter forskellige jobs inden for misbrugsbehandling og socialpsykiatri.

Nu med kørekort til flexjob…

I 2015 blev jeg tilkendt Flexbevis og fik herefter arbejde hos en guldsmed. OOOOOHH my god, det var lækkert arbejde.

I dag har jeg skiftet det ud med et salgsassistent job hos Femina Lingeri i Horsens. Og nej, jeg aner intet om undertøj, men jeg kommer til det med min “lynhurtigehjerne”………, og det handler jo i bund og grund om god service, etik og moral næsten uanset hvad man foretager sig, og det har jeg i stort mål.

HAHAHAHAHAHA……… selvfedhed har hun oss`. Både ja og nej vil jeg mene. Ved hvad jeg kan, men kender også mine begrænsninger.

Bidt af en gal hæklenål!

Når jeg ikke arbejder så vil Per nok mene at jeg enten drikker kaffe, hækler eller gør rent 🙂 ………. og det er sgu nok oss` pretty much true. Men jeg laver altså også andre ting.
Drikker the f.eks.. Og læser. Og strikker. Taler i telefon og laver mad – sund mad- glutenfri mad. Er på ingen måde fanatisk – hvilket ville være hysterisk hyklerisk og ikke mindst morsomt, set i lyset af, at min ynglingsspise er slik tilsat de sygeste e-numre med psykadeliske farvestoffer med “ægte” smag af forskellige frugtvarianter.

I skrivende stund har jeg ærligt talt et lidt “skævt” forhold til dette “bloggeri”, for hvem kunne tænke sig at læse om mig og mit stille liv som leves i den hurtige bane? Gir` det dog et shot og håber på det bedste udkomme.

Velkommen til dig 🙂