Hvad gør man ved 70.000 bøger?

Hvad gør man, når man er book’aholic og det vælter ud med bøger hver gang man åbner en sokkeskuffe eller en køleskabslåge? Man bestiller et bibliotek hos gemalen!

Indrømmet… Jeg er bidt af en gal bog! Og helt slemt er det, at den lokale bogpusher på det ugentlige bagagerumsmarked, forærer bøgerne væk til uhørt lave priser. 10 stk. fine og læsbare bøger bliver langet over kanten på bagagerummet for en flad halv’treller… Hva’ gi’r du?

Nu er det jo det aller nemmeste at anskaffe bøgerne – værre bliver det når det kommer til opbevaringen. Og efter en del indkøb måtte vi sande, at vi nok skulle få gjort noget for sat skabe plads til mit “misbrug”.

70’er-villa med bibliotek
Projekt “kontor-forvandles-til-bibliotek” blev skudt i gang ved at tjekke diverse online-sider for bogreoler – både nye og brugte. Og i løbet af kort tid faldt vi over en væghængt reol som faldt i vores smag. Eneste “men” var, at der kun var 1 stk.
Efter lidt snak med sælger fandt vi ud af, at reolen fortsat forhandles, og vi bestilte derfor en ekstra helt ny og hentede den brugte.

Men i og med biblioteket også benyttes til vores overnattende voksne “arvinge” når de er hjemme ved mor’s kødgryder, måtte vi også finde en fleksibel daybed med plads til 2 personer. Også dette lykkedes.

Stolen til hyggehjørnet blev hentet i stuen og som sofabord / fodskammel / puf faldt vi over en ældre oversize puf til ren foræringspris. Den pynter op i rummet og har nu fået et godt liv i det nye bibliotek – både som bord og siddeplads.

Nu venter vi bare på, at der bliver rigtigt tid til at åbne bøgerne. 😉

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar