Det løvgrønne halstørklæde

img_0178
Silk Mohair fra Sandnes

Har i dag for første gang i mange år slået masker op på pind 5……….. ikke fordi der har været noget i vejen med pind 5. Nej nej, slet ikk´. Jeg har faktisk bare ikke strikket i mange år da mine skuldre og arme er pretty much defekte 🙂

Men så fandt jeg jo det her uuuutrolig lækre garn hos min lokale garnpusher ……..

Billigt???? Nej, det kan man vist ikk´ just kalde det men hvem faen´spørg oss´? 🙂

Havde en drøm om at strikke en bluse til mig selv men med nyt arbejde og en dejlig mand at tage på ture med, og heri medregnet det faktum at jeg gerne vil hækle og hækle og hækle og lave mad og hygge og  ………… (indsæt selv flere superlativer) gør at jeg er endt op med at strikke et overkodylt- humongos tøklæde som passer perfekt til min nye ruskindsjakke .

🙂 Er ikke så langt endnu, men jeg tænker at det tegner godt.

img_0179

 

 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar