Kræmmermarkedet som sælger det umulige

I dag har vi været på endnu en tur ud i det blå – på jagt efter det sædvanlige… de fede loppefund, det lækre garn eller uundværlige vinyler.

MEEEEEEEN for satanedme hvor er der altså bare steder hvor man (jeg) tænker “Holy Moly” hvordan kan i overhovedet finde på at sælge disse ting? Men der er åbenbart ingen nedre grænse for nederen ting til nederen priser man kan tillade sig at kaste på bordet.

Seriøst – hvem i alverden køber lightere som ikke kan tænde og som ikke kan genfyldes? Hvem pokker køber en solsikke lavet af “Lenette” i formningstimen på en tilfældig folkeskole?
Eller … hvem fanden er så lam i bøtten at tro at der overhovedet er nogen der måbende stopper op i Tørring en søndag eftermiddag og råber højt: JA JA JA – jeg fandt solsikken i formninings-ler fra 1973.

Men kære følger, jeg kan toppe den. Og jeg ved godt du tror det er løgn … men jeg låååååver daj – det er det ikk’. Vi fandt, intet mindre end, VHS-båndet over dem alle.

KARPE-FISKERI 1 !!!

Og nej. Vi købte det ikke. Damen ville sgu da ha’ 30 bobs for den – og hun sagde det endda uden at blinke og da vi venligt sagde nej tak – smækkede hun en fornærmet mine op og i et “drej” der var en dronning værdig hvislede hun ud mellem tænderne:”Nå…”

Men vinyler var der – og der var mange 🙂 10 for 200,- hvilket må siges at være en okay pris. Så det købte vi og de står nu side om side med alle de andre og venter på at blive lyttet til.

img_0216

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar