Blues når det er svedigst

Tykt – dryppende – gyngende – svedigt – intenst – ladet – opløftende – samspillet – gedigent … find selv flere lækre superlativer  som kan lægges på den fedeste koncert jeg længe har været til.

For hold nu kæft hvor var det bare en oplevelse af de store. Til trods for at rammerne, i dette tilfælde Kulisselageret, ikke var de største så gjorde det bare at det var endnu mere intenst.
Og ja, jeg er kæmpefan… og nu er jeg det så bare endu mere. Troede ikke det var muligt at et band og en sanger kunne komme så tæt på at lyde som var det en vinyl der var blevet kastet på. Så ægte og samspillet at det nærmest løftede en op til noget nær stjernerne.
Og det stak af. Siger jeg jer, det STAK fuldstændig af, altså på den kodylt fede måde som kun ægte “musiker-svin” kan det. Numrene er jo uden sidestykke fede i sig selv, men denne fredag aften valgte Mike og hans band at gi’ alt hvad de havde i sig og for filan hvor det swingede. Ikke et ben stod urørt og ikke en gik derfra uden sovende hænder – forårsaget af hysterisk klapning.

Så kære læsere – kommer Mike Andersen med band forbi jeres vej, så gør jer selv den tjeneste ikke at glip af en fantastisk oplevelse som vil sætte dybe spor i et blueshjerte 🙂

img_0214

img_0444

img_0443

Se en lille teaser fra koncerten i Danmarks hyggeligste musikkælder.

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar