Breaking BREAKING news med dobbelt gul farve!

Er det bare mig, eller er der gået mega-inflation i brugen af Breaking News statements på nyhedskanalerne?

Jeg finder i hvert fald mig selv små klukkende fra tid til anden efter at være zappet på en nyhedskanal med “flap-flap” nyhedshelikopter og store sort/gule rulletekster med dommedags-meddelelser…. Det er simpelthen blevet for meget!

STORM OVER DANMARK…. Breaking!!! FORHØJET VANDSTAND / 100-ÅRS HÆNDELSE…. Breaking! Jamen hva’ gi’r du? Nu er det ikke “bare” en oversvømmelse, men også en “100-års hændelse” – for dét sælger jo flere billetter….

med det forvarsel vi har fået, har der vist ikke været generel grund til panik. Nuvel – det er da ærgerligt for de områder der blev ramt, men gud fader – ingen panik og ingen døde, så pak lige det Breaking News skilt væk, ikk’?

DR2 havde sågar ryddet hele sendefladen så oversvømmelsen kunne blive analyseret ihjel af diverse lægmænd. Vorherre til hest i gummistøvler!

Slutter lige mit bøvs af med mit eget Breakng News: Min røv har næsten lagt sofaen ihjel de seneste dage…. i rest my case ?

 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar