Man ta’r da ikke på storbyferie i Hamborg??

3 dage uden noget i kalenderen mellem jul og nytår og hva’ gør man så? Man forkæler sig selv med en storbyferie … i fu***ng HAMBORG???

Nu tænker du nok “hvem filan ta’r på storbyferie i Hamborg”. Og vi kan så afsløre, at det gjorde vi også selv!

Fordommene står nærmest i kø – har Tyskland andet end Berlin at byde på? Er det ikke bare et land man drøner igennem på vej til Sydeuropas varme? Find selv på flere…

En by fyldt til bristepunktet med mad og oplevelser
I foråret tog vi 3 overnatninger ved Elben og sejlede med taxabådene ind til havnefronten som gav os 12-15 km i benene pr. dag og en masse fantastiske oplevelser.

Denne gang havde vi valgt at bosætte os 400 meter fra banegården i bekvemmelig gåafstand til Altstadt.
I den gamle bydel afløses den ene shoppinggade af den anden, men da der er tale om den samme type “main-stream-butikker” som man finder på ethvert strøg i en hvilkensomhelst provinsby i Danmark, var det en noget forkølet fornøjelse.

Til gengæld er hele området nærmest en kulinarisk grukedel udi mangfoldighed og spændende mad, så er du et mad-øre er der masser at gå på opdagelse i.

Julepyntet til den store guldmedalje!
Under vores besøg mellem jul og nytår var midtbyen stadig pyntet op med millionvis af julelys. I mange områder af Altstadt var der deciderede julemarkeder med boder med alt mellem himmel og jord.

Specielt skønt var det at se hvordan tyskerne mødtes i det frostklare vejr om aftenen for at drikke en kop glühwein og nyde hinandens selskab. Noget vi danskere kunne lære en del af.

Har du endnu ikke oplevet Hamborg kan byen varmt anbefales. Med 1,7 mio. indbyggere overstiger den vores egen hovedstad i størrelse og med det er der selvsagt noget for enhver smag. Så afsted  med dig – det er kun 1,5 time fra den jysk/tyske grænse hvor der venter en verden af storbyoplevelser.

Se billedgalleri herunder…


Læs mere om Hamborg her

Endnu mere om Storbyferie her

Download genial App med offline-kort og nem adgang til seværdigheder her

Find billige hoteller i Hamborg på Trivago


Billedgalleri…

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar