My true love – kaffe

Kaffe, kaffe, kaffe. Jeg elsker kaffe. Kunne drikke det dagen lang hvis det ikke var fordi at jeg så ikke kunne sove om natten.

Jeg ved godt jeg har lavet et indlæg om kaffe tidligere, men det fylder så meget i min dagligdag at jeg lige laver et mere.

Der er blevet brygget mangt en kop siden sidst og bønnen er stadig i spil. Har trods et rigt udvalg stadig ikke fundet min foretrukne.
Bønner fra East Timor over Brasilien og til Ghana krydser min Taleo Saeco (Kan i høre kærligheden i min stemme når jeg skriver om den … ?) og alligevel er det som om jeg aldrig finder den.

Den særlige, fabelagtige bønne som bare gør det en god bønne kan. Nemlig give den perfekte kop kaffe. En kop fyldt med smage der rammer indersiden af munden og trækker associationer til de marker hvorpå bønnen er dyrket. Duften der lifligt smyger som om næsen og gør at man næsten ikke kan vente.

 

Jeg fortsætter min jagt og min søgen på det ypperligste og nyder indtil da at jeg overhovedet har muligheden.

Pt. brygger jeg på en christmas blend fra Starbucks som har en dyb dyb chokolade agtig smag tilsat forskellige dybe noter af julekrydderier. Og jeg må sige at Starbucks kan altså noget med deres kaffe. Jeg er ret vild med deres blends og køber gerne “to go” når jeg er i nærheden.

Eller planter min store røv i deres shops – bestiller eks. en toffee nut latte – venti forstås, for en grande kan ikke gøre det :-), og føler mig vældig hip på den urbane måde. Og mainstream… ?.

Herunder lidt forskellige billeder af nogle af de bønner som pt er i spil – og som jeg lystigt blander på skælmsk vis.

OG SIRUP FOR FILAN DA… hvordan kunne jeg dog næsten glemme det. Siruppen som i nogle tilfælde bare lige giver det sidste touch til en lækker cremet latte.

 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar