Øko karklud a la “Hippie Hanne”

Lad mig sige det som det er… “Hippie Hanne” ville ha’ været stolt som en pave, hvis det altså var sår’n at hun ikke var en fiktiv person.

Men altså… i kender hende sikkert godt fra jeres omgangskreds. Hende den evigt hysterisk-politisk-korrekte speltagtige kone med de hjemmelavede hæklede karklude. Hende der bare var den første til at gå på barrikaden i mødregruppen og fortælle om hvordan man kan redde verdenshavene og forhindre den globale opvarmning og ikke mindst redde 1000 negerbørn fra sultedøden ved at hækle sine egne klude.

Overdrevet…? Ja, helt vildt endda.

Sjovt…? Ja, helt vildt endda.
Karikeret…? Ja, helt vildt endda.
Men vi genkender hende, ja vi gør  – og det er for sjovt at gøre grin med det.
Og hækler jeg selv karklude?

JA, helt vildt endda 🙂

Og hvis du nu sidder og venter på en opskrift “Ronja Røverdatter”, så er der ikke nogen. Jeg kan ikke engang fortælle dig hvad de forskellige masker hedder, for jeg ved det ikke. But Google and You Tube is your friend 🙂

 

 

 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar