At strikke ….

Yeahaaaaa……. jeg har knækket strikkekoden.

Eller i hvert fald lidt af den. Eller faktisk så meget at det er lykkedes mig at strikke et sjal i skyggestrik, en lille babycardigan EFTER OPSKRIFT, og er i skrivende stund i gang med “Skråplan” fra Garnudsalg.

Og jeg kan love jer, at jeg er stolt. Stolt som en strikkepave ?
Har dog måttet gøre mig nogle både sjove og irriterende erfaringer undervejs. Såsom at uanset at jeg har fulgt opskriften på skyggestrik til punkt og prikke, så er det alligevel lykkedes mig at udvikle mit eget skyggespil ? … og i den lidt mere bitre ende af strikke-skalaen så måtte jeg på den hårde måde lære, at jeg ikke kan strikke på gammeldags jern-strikkepinde men til nød på dem lavet af bambus.
Det bedste for mig er uden sidestykke at bruge rundpinde. Jeg har derfor valgt at investere i de hersens dyre nogle fra KnitPro….. men jesus hvor er det givet godt ud.

Herunder en række billeder af mine bedrifter, lidt af processen og hvilket vildt lækkert garn jeg har brugt.

Og ikke fordi jeg har nogen speciel favorit udi garnpushere … jeg handler lige præcis der hvor jeg har lyst, mææææn – “Garnudsalg” har altså bare nogle fede tilbud online og tilmelder du dig deres nyhedsbrev så får du besked så snart der er nye særtilbud.

PS. I præcis denne skrivende stund ligger strikket i vaskemaskinen på uldprogram … KOLDSVED? Jo tak, det tror jeg nok lige ?

Skyggesjalet er strikket efter opskrift fra Hobbii.dk

Garnet er købt online hos Garnudsalg

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar