Efterårssuppe til godtfolk

Da vi ramte oktober – ramte kulden mig også, og lysten til “tungere” mad kom susende sidelæns sammen med de nedfaldne blade.

Så på fjæsen at folk så småt begyndte at tænke på halloween ( crazy træls amerikansk tradition som jeg bare sån´ helt personligt sys` skal med færgen ud af verden) og græskarudskæring.
Fik ubændig trang til hjemmelavet hokkaidosuppe … godt krydret med lækker topping. Fandt en opskrift så delikat og dog simpel på Valdemarsro.dk … og vil gerne lige her komme med en indskudt sætning omkring “Valdemarsro”. Det er altså virkelig en blog som er ret flot, lækker og up to date. Fede opskrifter, flotte billeder og “what to read”. (Link længere nede på siden)

Nå… men nu til hvad indlægget handler om. Nemlig Hokkaido-suppe ….. den hjemmelavede af slagsen. Og ja, det tager noget tid at forberede alle grønsagerne, men til gengæld får du en kæmpeportion med så stor volume at du ville ønske at du havde lavet dobbeltportion (SOM MIG) og puttet den i fryseren i veltilretteplanlagte portionsstørrelser lige til at tage ud på en travl hverdag.
Velbekomme for tippet 🙂

Opskriften er at finde på  ……. Valdemarsro.dk 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar