Det strikkede skråplan

UPS…
Nogen er kommet til at presse mig ud i et nyt projekt. Jeg kæmpede imod som en gal – længe og meget kraftigt. Men I som kender garndjævlen, ved hvad jeg har været oppe imod.
Bliver faktisk stadig helt svedt ved tanken om hvor ubehageligt det var 😉

I sommers var Per og jeg en tur i sommerhus helt oppe i det nordvestjyske … det var helt fantastisk. Gik dejlige ture ved havet og snakkede med fiskerne ved Thorup Hav. Det er så smukt et område og jeg var fuldstændig bjergtaget. Og ja, menneskene som bor og lever side om side med dette frådende, vilde hav, de er lige præcis som vi har set dem i “Gutterne på kutterne”. Dejligt befriende almindelige.

Nå, men en af dagene tog vi ind til Ålborg, og pardon my French… men fuck hvor er “Ålleren” bare en lækker by. Det er i hvertfald ikke sidste gang vi tager dertil for at hygge og shoppe.
GARNSHOPPE … selvfølgelig. Fandt denne hersens lækre garnbutik nede bag hele gågadesystemet, bag et super hyggeligt torv hvor der var udendørsservering og total cozyfyldt stemning.

Butikken hedder Hønsestrik og hold nu op. Jeg har lavet en opsparing til næste gang jeg skal til Ålborg og i garnhimlen, for jeg havde desværre allerede shoppet de fleste af mine penge væk inden jeg fandt Rantzausgade. Men i Hønsestrik fandt jeg Sarah… 🙂 fra garnmærket Permin. Et superlækkert uldgarn som jeg har valgt at anvende til et sjal der hedder SKRÅPLAN og som er fra Garnudsalg.

Som i kan se på billederne nedenunder er det egentlig et ret simpelt projekt, som snildt kan strikkes mens badehottellet ruller på din tv-skærm… men slutresultatet ser ud af sååååå meget mere ned bare simplicity.

Go’ strikkelyst ?


Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar