Ny reol til vinylerne

Ja, så er man hoppet med på vinyl-bølgen og er blevet helt grebet. Men hvad gør man ved de mange pladskrævende skiver som er blevet erhvervet over tid?

Som produkt af zapper-generationen er der noget helt magisk over at pakke en vinyl ud af omslaget, nænsomt børste pladen af for støv for herefter at sætte nålen i rillen. Knitrende støj strømmer gennem højttalerne indtil musikken sætter de første strofer igang, og velplaceret i sofaen kan man ikke bare zappe videre til næste nummer.

Man tvinges ned i gear – helt ned i maven, og med omslaget i hånden får man også fortalt en visuel historie mens musikken knitrer løs på pladespilleren. Jow – en hobby man som musikelsker nemt kan blive grebet af.

Med til historien hører naturligvis også, at jagten på det sorte guld på diverse bagagerumsmarkeder også er en stor del af fornøjelsen omkring hele konceptet. At komme hjem med en ny/gammel glemt skive fra fordums tid. Men hvad gør man ved alle de vinyler der samles til huse?

Retro reol til vinylerne

Facebook er fantastisk når det kommer til at finde inspiration. Der er masser af interessegrupper inden for vinyl – hvad spinner du lige nu… Hvor finder jeg en ny pickup…. Hvordan opbevarer du dine vinyler…. osv. osv. Alligevel har vi aldrig rigtigt fundet den rigtige løsning, og vinylerne stod opbevaret i gamle træ-ølkasser.

MEN…. En doven søndag formiddag lykkedes det alligevel. Ikke på vinylsiderne på Facebook, men derimod på en salgsside for vores opland hvor vi fandt en kvalitetsreol der måske ville være egnet til formålet. Efter at have fået hentet lidt mål og forhandlet lidt frem og tilbage, spændte vi traileren på jydekrogen og drog udenfor byen for at besigtige reolen og heldigvis var vi solgte.

Der var bare et lille “men” – den var meget større end forventet så det krævede lidt rykken rundt i stuen. Nu – nogle uger efter købet – kan vi slet ikke forestille os et liv uden reolen – der efterfølgende blev spottet på nettet til en pris der ligger 3,5 gang over dét vi betalte for den.

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar