FUEL AND GLUE…

Eller Gasoglim, som de rent faktisk kalder sig – et fantastisk band der på ægte vis leverer solid gedigen Gasolin musik.

Lørdag aften var Hedensted Centeret “the Shit” … for det var præcis her, at den årlige tilbagevendende firma-julefrokost-begivenhed fandt sted. Og hvem i kongeriget Danmark er ikke bare fuldstændig helt og aldeles oppe og køre over denne kombi? Hedensted og julefrokost … just saying.

Nej, honestly så var jeg der for at høre Gasoglim (at jeg også deler bord og seng med ham på tangenterne har OVERHOVEDET ikke noget med dette indlæg at gøre), og for at opleve hvordan de gang på gang kan få folk på dansegulvet.

Det er så meget en opturs-oplevelse at høre dem fyre det ene fede Gas-nummer af efter det andet, og at se publikum synge med for fulde halse, gør mig glad helt derind hvor mit ellers iskolde dronninge-gen har overtaget.
De har uden tvivl fået sig en røvfuld fans i går, foruden alle de mange de allerede har, og er du en af dem der endu ikke har oplevet det hersens fede band, så har jeg kun ét  tilbage at sige:

KOM I GANG FOLKENS!!

Nyd de fede stemningsbilleder i indlægget fra deres brag af en koncert her:

img_0310

img_0306

img_0279


Vil du vide mere om Gasoglim så tjek deres hjemmeside ud på linket herunder

Gasoglim

 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar