Tæppe nr 6544

Mød i dette indlæg tæppe nr. 6544… et tæppe som i sit “nummer” er temmelig opreklameret.

Har i min hæklekarriere efterhånden hæklet en del tæpper, og det giver dermed lidt sig selv at jeg derfor også har opbygget et anseeligt restlager.
Og ja, restlager er måske så meget sagt. Skal vi være fuldstændig ærlige (er i dette skriv nødt til at bruge termen “vi” da det ellers vil være for stor en byrde for mit ego at bære alene), så må jeg medgive at vi har denne skam over, et lager af garn som selv “søstrene migræne” ville misunde. MEN jeg ved vi er mange … er vi ikk’?

Nå… men altså, jeg er så gået i gang med det her tæppe af nogle af de rester som blev tilbage fra “Muslinge-tæppet”, et multistribet tæppe jeg lavede til min yngste datter, Sophia. img_5705

Tænker at det faktisk ender med at blive kæmpelækkert 🙂 og i hvertfald om ikke andet så er der vel altid en eller anden man kan kaste det efter til en fødselsdag eller noget.

I skrivende stund har jeg hæklet 128 lapper, og kan næste ikke vente til det skal hækles sammen… eller NOT. Regner med at jeg skal i nærheden af de 500 før det ender med at blive et “voksen-tæppe”.

img_0180
Mit ynglings…… spisebord – hygge – kaffe – hækling – blomster – levende lys
img_0148
Herover et udsnit af nogle af farverne

Info til nørdinden


Blå og grønne nuancer i bomuld. Mest bomuld fra Søstrene Grene, men også lidt fra Drops og nogle enkelte fra Cotton 8 og en smule fra Mayflower. Fandt 7 meget fine farver i merciceret bomuld fra Rio som jeg tænker vil give et flot farvespil, da de er både mere klare men også lidt shiny.
Mønsteret er African Flower  (hexagoner), og jeg har brugt en tutorial på youtube oploadet af min ynglings-hækle-blogger Bella Coco – se den herunder…


Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar