Kærlighed ved første bryg ☕️☕️☕️

Jeg fucking elsker kaffe…….. i alle afskygninger.

Jeg er omtrent den største ( 1.58 meter høj/lav 🙂 ……) selvudnævnte kaffedrikker/kaffeelsker i Horsens. Og det smertede mit hjerte så meget i tidernes morgen at der ikke fandtes en Starbucks eller Baresso i byen. Og hvad gør man så………?

img_0142

Man køber selvfølgelig sin egen kaffebrygger. Faldt over en Saeco Taleo touch. ❤️ det var kærlighed ved første bryg.
Herefter kom der mange bønner til, ikke den slags der sendes op til hvem der nu måtte være i skyen høj. Nej, kaffebønner i alle afskygninger, prisklasser og kvaliteter. Og jeg leder stadig. Efter den ultimative ………. perfekt, lækker, lidt rund og med en mægtig fylde. HOV………. tænker min kaffebønne blev beskrevet som min kærlighed – “Manden i huset” –  HAHAHAHA, eller er det omvendt.

img_0140

Lige pt. brygger jeg på en Arabica og Robusta bønne som er meget mørkristet. Bønnen har jeg købt i Netto og er fra Moccahouse. Og ved i hvad? Den er faktisk overraskende god. Var faktisk så heldig at finde en ordentlig skidestak i kurven med varer påklistret “gul pris”……… 12 Kr pr. 200 gram – så købte en stak og smed dem i fryseren.

Det er nemlig et lillehusmortip jeg kan, og det gælder også for malede bønner.
Der er et bryg jeg ikke fancy’er……. ordinary black coffee. Gørg, siger jeg bare. Uden mælk og sødetabletter.
Bryster mig af ikke at være særlig mainstream og i hvertfald ikke en kaffe-café-skank, mææææææhnn – det er jeg jo så lige lidt alligevel.

 

Og hold nu kæft hvor kan jeg godt lide E-numre og helt ægte rigtige smage, som i vanille og karamel sirup fra Starbucks.

Hermed skål i god kaffe fra mig og ha’ en dejlig weekend.

img_0083

 

img_5773

 

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar