Nyt garn fra København

Pretty much fucked up….. sådan at købe nyt garn når skuffer, kurve og hylder kaster op, flyder over og falder ud af væggen på grund af overbebyrdelse…… eller på Nille-sprog: overbebyrdningsbelastet!

Jeg har i noget tid savlet og længtes efter Tvinni Tweed fra Helga Isager ………. og ja, man kan snildt længes efter garn, bare spørg mine “garn-skankilicious-søstre”. ???
Så i tirsdags gjorde jeg det. Gik ned til Sommerfuglen på Vandkunsten i isnende kulde (ligger i indre by, København) og købte mig 5 fed af det lækreste 2-trådede 100% rene merino-uld. Prisen var 80 kr pr.50 gram med en løbelængde på 250 meter.

img_44151

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke færdigzoomet mig ind på hvad jeg skal anvende det til. Men et tæppe i de fantastiske farver som jeg har valgt, i slibestens/murstens mønster som på billedet her til højre ville være ret flot. På den anden side så ville jeg få større glæde af et tørklæde hæklet i GrannyStripes, og enhver med en smule hjerne kan jo regne ud at jeg ikke har ret mange tørklæder ?. På Instagram følger jeg ?vis – okay okay, i hvert fald mange –  mega seje hæklere, strikkere, garnbutikker og andre kreative personer som jeg henter inspiration fra, og har blandt andet fundet dette billed (herunder) af præcis sådan et tørklæde som jeg skriver om længere oppe i teksten. Billedet er fra Sommerfuglens Instagram.

 

img_0021
GrannyStripes hæklet i Tvinni Tweed

 

 

img_0013
Stemningsbillede af mit nye Isager garn

 


Gå til www.sommerfuglen.dk her

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar