Van De Velde Lingeri

Kursus for undertøjsnørder.

I går var jeg så priviligeret at være på kursus hos det belgiske lingerimærke Van De Velde. I ved,…… dem der laver Primadonna og Marie Jo.

Og nu tænker i nok … at det er sgu da lige godt nok ikk’ noget for en gammel rynket mormor-røv som min og en med et seriøst hængende frontparti. Men kære kære læser DU TAGER FEJL. Præcis som jeg har gjort fakkertalt hele mit liv.

Jeg har seriøst fundet den lækreste bodystocking i min skålstørrelse (85D-E …) og Prima Donnas bh’er gør at dine bryster rent faktisk kommer til at sidde der hvor de skal. Og hvem ved ikke hvor sindsygt irriterende det er når vorten sidder fast i bukselinningen ??? såååååååå……..

Vil hermed gerne slå et slag for det ordentlige lingeri……….? brug de ekstra penge og køb dig noget undertøj som sidder hvor det skal og som støtter din barm på den mest hensigtsmæssige måd, som i eks. Prima Donnas bh’er hvor kick-backet (det stykke af bh’en som går fra siderne og om til hvor du lukker hægterne) er udviklet og testet til alene at bære minimum 70-80% af barmen.

Prima Donna og Marie Jo

 

Jeg har herunder lagt lidt billeder ind af lingeri som jeg synes er helt fantastisk ………. 🙂

Håber i nyder de fantastisk smukke blonder lige så meget som jeg.

Prima Donna – Neroli

Prima Donna - By Night Stardust

Prima Donna - Divine

Marei Jo - Sofia

Marie Jo - Lily


 

Tjek mere ud på nedenstående:
www.primadonna.eu

http://www.mariejo.com/

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar