Jul … og alt det der ?

Så er jeg tilbage – for halv skrue … ? Har haft travlt på den lede måde, med alt mellem himmel og jord – men mest med arbejde.

Hvis I nu ikke lige kan huske hvor jeg arbejder så er det jo i Femina Lingeri. Kig ind og jeg vil sælge dig den lækreste bh eller et på svedige strømpebukser fra Woolford.

Nu til essensen af dette indlæg. Min “all time” favorite ting – nemlig at putte i munden.

Mad mad mad mad mad … eller nærmere bestemt opskrifter som giver anledning til at leve det søde liv. Har i smagt Lagkagehusets pebernødder❓

Nej. Så kom ind i kampen og bag nogle ( link til opskrift sidst i indlægget), for hold nu op hvor er de lækre. Som i virkelig lækre. Ummmenum, siger jeg bare.

Knækbrød a la “Jule-Jonna”
Og det skal oss’ handle lidt om knækbrød – med kanel, og nej det er ikke de der runde hvede sataner fra Wasa.

Det er hjemmebagte LCHF knækbrød bagt på de lækre sunde råvarer. Lidt hellig har man vel lov til at være i denne efter-juletid hvor kiloen står i kø for at poppe ud over bukselinningen.

Opskriften på knækbrødene er fra “Madbanditten” (link længere nede), og hun er bare for vild til det der med mad der mætter længe. Og hendes opskrifter på “bagværk” er lige i øjet, sagde hende hvis celler ikke kan fordrage gluten.

Men så er det jo bare vildt heldigt at der ikke er gluten i hjemmelavet marcipan ? og heldigvis for mig så var der to fra husstanden der meldte sig frivilligt til at lave det. Den udsøgte konfekt som var resultatet, blev døbt “Kiki kumper” og “Per klatter”.


Læs mere på Madbanditten.dk her

Opskrift på pebernødder á la Lagkagehuset

Min arbejdsplads…i tilfælde af at du vil se girafferne

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar